Bayou City Petite Beignets

Bayou City Petite Beignets

Dusted in Texas powdered sugar with Cafe au lait Anglaise

lire plus

Deep Fried Bread Crumbed Brie

Brie coated in breadcrumbs and fried until golden, served with a warm cranberry citrus compote. Served with mashed potatoes and a selection of vegetables

lire plus

Warm Goats Cheese Salad

Grilled goats cheese served on a bed of our house salad

lire plus

Garlic Bread with Mozzarella

Ciabatta bread topped with homemade garlic butter & grilled mozzarella cheese on a bed of mixed leaves

lire plus

Soup of the day

Homemade soup, made daily with fresh ingredients served with homemade brown bread

lire plus

Fresh Traditional Cod & Chips

Battered to order fillet of cod served with homemade tartar sauce, served with mushy peas or side. Served with mashed potatoes and a selection of vegetables

lire plus

Jacobs’ Irish Beef Stew

Traditional Jacob Irish beef and vegetable stew served with mash potatoes

lire plus

Homemade Beef Burgers

100% Pure Irish ground beef served in a floury bap with sauteed onions and mushrooms.

lire plus

Muffin énergie

Pour une bonne 12 aine de muffins :

100g son de blé ou d’avoine bio

25g de levure chimique

500g de farine complète ou T80

400g de sucre complet

4 œufs

250ml eau bouillante

120g huile de coco

A faire la veille pour avoir de beaux muffins moelleux et gonflés !

Mélanger les ingrédients secs. Ajouter les œufs battus, l’huile de coco fondue et l’eau bouillante. Ne pas trop travailler la pâte.

Le lendemain, garnir de moitié des moules individuels. Y déposer les fruits de son choix ou des pépites de chocolat ou des fruits oléagineux…Répartir la seconde moitié de pâte, garnir à nouveau et enfourner pendant 40 min à 165°C. Retirer du four lorsque les muffins sont bien dorés et que la pointe du couteau ressort sèche.

Se conserve plusieurs jours au frais.

lire plus

Sirloin Steak

100% Irish sirloin that is cooked to your liking. Served with sauteed onions, mushrooms and your choice of pepper sauce or garlic butter.

lire plus